The Wedding Pianists Home Blog Reviews Over ons Muziek Contact

Over ons

Wij zijn Sabine en Folkert, allebei zijn we pianist, elk met ons eigen muzikale verhaal. Samen hebben wij een ontzettend breed repertoire, variërend van klassieke muziek tot romantische populaire muziek of juist geïmproviseerde muziek die precies aansluit bij het moment en jouw wensen.

Afgelopen zomer zijn wij zelf ook getrouwd en weten nu wat er allemaal op je afkomt bij het organiseren van een bruiloft, voor ons was van te voren heel duidelijk: we willen veel ruimte voor muziek op deze bijzondere dag!

Als Wedding Pianists creëren we met een muzikaal intermezzo een rustig en aandachtig moment op jullie dag en hoe mooi is het om op die manier dierbare muzikale herinneringen te delen met familie en vrienden?

Hoe ziet jouw droombruiloft eruit? Heb jij al gedacht aan live muziek tijdens je bruiloftsceremonie, receptie of diner? Bekijk onze video's om te genieten van de mooiste pianomuziek voor op je bruiloft.

Folkert en Sabine

In onze blogs lees je o.a. wat muziek kan betekenen op bijzondere momenten. Is muziek voor jou ook zo waardevol? Laat je inspireren! Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang regelmatig updates van ons in je mail.

De mogelijkheden

We zijn solo en als duo te boeken.

Een voorbeeldscenario (duo): Tijdens de ceremonie improviseert Folkert terwijl de gasten hun plaatsen opzoeken, waardoor er direct een fijne sfeer ontstaat. Bij binnenkomst van de bruid speelt hij jullie speciale nummer. Om een mooi rustmoment te creëren tijdens het officiële gedeelte speelt Sabine één of meerdere (licht) klassieke stukken. Bij de receptie zorgen we voor een fijne achtergrondsfeer terwijl jullie genieten van de taart en bubbels. Ook het diner kunnen wij met gepaste en sfeervolle muziek aankleden.

Wij spelen graag op de piano die op de locatie wellicht aanwezig is, maar kunnen ook onze eigen stage piano meebrengen en zijn dan overal inzetbaar.

Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.


The Wedding Pianists

Wij spelen piano muziek tijdens bijzondere momenten. Met een speciaal verzoekje, improvisatie of een prachtig klassiek pianostuk maken wij de sfeer van je bruiloft, ceremonie, receptie of diner heel persoonlijk. Met onze muziek laten we je echt even stilstaan bij een speciaal moment. Lees onze blog, bekijk onze video's, kortom: laat je inspireren!