The Wedding Pianists Home Blog Reviews Over ons Muziek Contact

Dit doet live muziek op je trouwdag

Dit doet live muziek op je trouwdag

25 juni 2019, door Sabine

Wist je dat slechts 9% van alle bruidsparen kiest voor live muziek tijdens de ceremonie?* Regelmatig hoor je nog wel verhalen dat een huwelijksceremonie een beetje langdradig is geweest, of misschien zelfs wel een beetje saai. Maar het is natuurlijk jullie speciale moment! En de ceremonie is toch wel het belangrijkste onderdeel van de trouwdag.

Lees verder

Wat betekent trouwen voor jou?

Wat betekent trouwen voor jou?

9 juni 2019, door Sabine

Hoe wil jij je voelen op je trouwdag? Wat zijn de dingen die er echt toe doen? Het is soms zo makkelijk om je tijdens het plannen van je bruiloft te verliezen in de details. Mooie stationary, een perfect gedekte tafel, de lekkerste wijn, de beste fotograaf... De pinterest en social media-valkuilen van deze tijd, waarschijnlijk ken je ze wel.

Lees verder

De mooiste klassieke pianomuziek voor op je bruiloft

De mooiste klassieke pianomuziek voor op je bruiloft

27 mei 2019, door Sabine

Vandaag wil ik het even hebben over klassieke muziek. Spoiler: ik vind klassieke muziek fantastisch! Eigenlijk al vanaf dat ik heel jong was. Bij ons thuis klonk er altijd klassieke muziek, maar het moment dat ik zelf een klassiek cd'tje aanzette in mijn slaapkamer kan ik me nog heel goed herinneren. Een beetje stiekem deed ik het...

Lees verder


Zenuwachtig voor je bruiloft? 4 tips om volop te genieten!

Zenuwachtig voor je bruiloft? 4 tips om volop te genieten!
Foto door creƫert.com

12 mei 2019, door Sabine

Zenuwen? Yep, die ken ik wel... Ik word al zenuwachtig bij het idee om deze blog straks online te zetten. En ook al duurt het nog zo'n vier maanden voordat Folkert en ik gaan trouwen, ik vind het nu al hartstikke spannend of dat allemaal wel goed zal komen.

Lees verder


Waarom ik pianist ben geworden

Waarom ik pianist ben geworden

4 mei 2019, door Sabine

Een blog schrijven! Wow, dat is iets waarvan ik het altijd zo tof vind als anderen het doen, maar zelf eigenlijk nog nooit serieus heb overwogen. En toch... schrijven is iets wat ik zeker graag doe, in mijn dagboek, voor mezelf, als niemand het leest haha.

Lees verder


The Wedding Pianists

Wij spelen piano muziek tijdens bijzondere momenten. Met een speciaal verzoekje, improvisatie of een prachtig klassiek pianostuk maken wij de sfeer van je bruiloft, ceremonie, receptie of diner heel persoonlijk. Met onze muziek laten we je echt even stilstaan bij een speciaal moment. Lees onze blog, bekijk onze video's, kortom: laat je inspireren!